CarboCenter
Публічна оферта

Публічна оферта

м. Біла Церква

01.06.2023 р.

 

Публічний договір про використання інформаційних ресурсів

 

Цей Договір укладається між ФОП “Прибульська Віра Іванівна” (далі – Компанія) та будь-яким користувачем (далі – Користувачі) веб-сайту https://carbocenter.com.ua/ (далі – Сайт).

 

 

 

 

1. Загальні умови

 

1.1. Договір носить характер публічної оферти та є еквівалентом “усної угоди”.

1.2. Реєстрація користувача на сайті означає, що Користувачі повністю прийняли зміст умов і правила користування Сайтом.

1.3. Реєстрація користувача на сайті надає йому доступ до інформаційних ресурсів Сайту, які є джерелом авторського майнового права Компанії.

1.4. Частина інформаційних ресурсів  Сайту доступна тільки за умов оплати Користувачами послуг Компанії. Платність/безоплатність інформаційних ресурсів Сайту визначається правилами користування Сайтом, які встановлює Компанія та може змінювати в односторонньому порядку.

 

2. Прийняття умов публічного договору

2.1. Для того, щоб отримати право доступу до інформаційних ресурсів Сайту треба Користувачу зареєструватися, користуючись засобами Сайту. При реєстрації Користувачам треба заповнити Анкету користувача.

2.2. Інформаційні ресурси Сайту надаються у такому вигляді як вони. Компанія не має обов’язку доробляти їх на вимогу Користувачів. Компанія може змінювати наповнення та дизайн Сайту без згоди Користувачів.

2.3. Заповнюючи Анкету Користувача на Сайті, Користувачі погоджуються про надання особистих даних.

2.4. Користувачі можуть припинити користуватися послугами Сайту, пройшовши відповідну процедуру з видалення свого облікового запису на Сайті.

 

3. Відповідальність сторін

3.1. Користувачі використовують інформаційними ресурсами Сайту на свій ризик. Компанія не несе відповідальності та не надає якихось гарантій за використання інформаційних ресурсів Сайту, їхню достовірність і повноту. Матеріали Сайту носять інформаційний, дорадчий, аналітичний характер та можуть виражати думку авторів, а не Компанії. Компанія не відповідає за збитки, які може зазнати Користувач, при користуванні інформаційними ресурсами Сайту.

3.2. Компанія не несе відповідальності за збереження та конфіденційність паролей для входу на Сайт та проникнення комп’ютерних вірусів на інформаційні ресурси Сайту чи обладнання Користувачів.

3.3. Компанія не несе відповідальності, якщо Користувач не може скористатися ресурсами Сайту з причини відсутності у нього Інтернет-з’єднання або необхідних технічних засобів для доступу до ресурсів Сайту.

3.4. При використанні інформаційних ресурсів Сайту Користувачі мають дотримуватися авторського права. У разі порушення авторських прав Компанія має право здійснювати дії на їх захист.

3.5. Компанія не несе відповідальності за технічні збої в роботі Сайту.

3.6.  Компанія не зобов’язана повідомляти користувача про зміни положень публічного договору, а момент повідомлення співпадає з моментом публікації такого оновленого публічного договору на Сайті.

3.7. Користувач відповідає за зміст розміщеного контенту на Сайті, зокрема несе відповідальність за точність, законність, повноту, достовірність і корисність інформації, яка розміщена ним у коментарях до публікацій Сайту.  Компанія не несе відповідальності за коментарі Користувача.

 

4. Права інтелектуальної власності

4.1. Компанія повідомляє Користувача про належність їй прав інтелектуальної власності на програмне забезпечення, дизайн та інші елементи сайту. Торговельна марка Компанії, логотипи, зображення, інші торговельні марки, які пов’язані з Компанією, є зареєстрованими знаками або такими, які знаходяться в процесі реєстрації або ж комерційним позначенням Компанії.  

4.2. За даною угодою Компанія не надає Користувачу ніяких прав або ліцензій відносно зазначених об’єктів інтелектуальної власності.  

5. Оплата послуг Компанії

5.1. Оплата здійснюється в гривнях шляхом безготівкового розрахунку. Вартість  послуг за вимогою Користувачів може надаватися окремо в Рахунку-фактурі. Також інформація про вартість є у загальному доступі на Сайті. 

5.2. На електронну адресу Користувачів Компанія надсилає Акти приймання-передачі наданих послуг. Протягом 3-х днів Користувачі можуть направити претензії або підписаний Акт приймання-передачі наданих послуг. У разі, якщо протягом даного періоду такі дії з боку Користувача не відбулися, Акт приймання-передачі послуг вважається підписаним.

 

6. Заключні положення

6.1. Сайт Компанії може містити посилання на інші веб-сторінки та рекламу не тільки продуктів і послуг Компанії. Компанія не несе відповідальності за таку інформацію, зміст таких веб-сторінок, реклами чи таких продуктів і послуг.

6.2. До даного договору застосовується законодавство України, у тому числі ст. 633, 641, 642 Цивільного кодексу України та положення Закону України “Про електронну комерцію” від 03.09.2015 р. № 675.

6.3. При втраті чинності певного пункту даного Договору інші пункти залишаються чинними, тобто Договір діє без урахування такого пункту, що втратив чинність.